Ta reda på vad som gör OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition speciell

Sedan några veckor tillbaka har vi pratat om en ny OnePlus 11-smarttelefon som skulle använda ett material som aldrig tidigare setts på smartphonemarknaden. I dag, som planerat har företaget släppt OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition.

OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition

Den nya OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition ärver den svarthålsinspirerade estetiken hos OnePlus 11. Den bygger nu också på Jupiters personlighet, romantik och unika. Som vi sa använder den ett nytt material som aldrig tidigare har använts i mobiltelefonbranschen. Det är en 3D mikrokristallin bergart. Varje bit har en unik struktur som liknar Jupiters yta. Det här är alltså ingen marmorsmartphone. Men texturerna är naturligt fördelade, och formerna är också olika. Ännu viktigare är att den inte samlar fingeravtryck och den är också slitstark och antibakteriell.

OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition tillverkas med hjälp av världens enda 3D-mikrokristallina rockback-massproduktionsprocess. Efter nio komplexa processer är produktionseffektiviteten endast 25 % av glasversionen, och utbytet är endast 50 % av glasversionen. För att säkerställa texturen och uttrycksfullheten hos varje telefon är varje OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition 100 % unik.

OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition

Den här telefonen har en känsla som överträffar alla tidigare material. Företaget säger att det noggrant utformade 3D radian bakstycket gör greppet mer lämpligt för handflatan.

OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition

OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition kommer också i ett helt nytt anpassat paket. Allt inuti, inklusive skalet, kortnålen och telefontapeten, har anpassats inifrån och ut. Till exempel är kortstiftet utformat som en koordinat, och Jupiters astronomiska tecken och koder är tryckta under kortstiftet. Kortnålarna är också inlagda med unika 3D mikrokristallina stenar, vilket gör varje kortnål unik.

När det gäller hårdvarukonfiguration är vår protagonist identisk med originalmodellen. Den har fortfarande andra generationens Snapdragon 8-chip, en 6.7-tums flexibel OLED-skärm, tre kamerasensorer på baksidan (50MP huvudkamera + 32MP telefoto + 48MP ultravidvinkel) och ett 5000mAh batteri som stöder 100W kabel laddning.

OnePlus 11 Jupiter Rock-telefonen i begränsad upplaga är nu tillgänglig för förbeställning. Toppversionen på 16 GB + 512 GB kostar 4899 yuan (711 USD). Detta är samma pris som den vanliga versionen.

Lämna en kommentar