Black Shark 6-rykten dök upp på nätet

Förra året var det många samtal som Tencent skulle förvärva Black Shark. Om affären äger rum, planerade Tencent att använda Black Sharks kapacitet för att göra hårdvara för metaversen. Men något hände och affären avbröts. Sedan dess har vi inte hört något om detta märke. Men det har förekommit rykten om att företaget arbetade med nästa generations Black Shark 6-spelsmartphones. Även om vi inte har något hopp om att den här serien av speltelefoner någonsin kommer att lanseras, idag, en Weibo-tipsare delade lite information om den här telefonen.

Black Shark 5

Om man tror på den nämnda källan kommer Black Shark 6-serien av smartphones att komma med specifikationer som är i linje med konfigurationen av vanliga flaggskeppstelefoner 2023. Black Shark 6-serien är planerad att använda en 2K-centrerad enkelhåls flexibel rak skärm . Inuti ska den rymma Snapdragon 8 Gen 2-chipet, ett inbyggt 5000mAh-batteri och stöd för 120W snabbladdning.

Det kommer även att finnas en bakmonterad Sony IMX686-sensor, symmetriska dubbla högtalare med stort ljudutrymme, aktiv kylning och värmeavledning, en keramisk kropp m.m.

Förresten, även om Black Shark har varit tyst länge, lanserade den nyligen en standardversion av Black Shark Frozen Cooling Back Clip 3. Så det finns några skäl att tro att varumärket återuppstår.

I slutet av januari i år togs Black Shark 5-seriens speltelefoner bort från hyllorna. I början av januari i år anklagades Black Shark för att inte betala ut anställdas avgångsersättning. I oktober 2022 kom det rapporter om att Black Shark minskade antalet jobb avsevärt. Avskaffandet av jobb involverade olika avdelningar i företaget, och uppsägningsgraden var nästan 50%. I slutet av 2022 bröt media ut rykten om justeringen av Black Sharks tekniska personal.

Lämna en kommentar