OPPO Pad 2 med dimension 9000 är på väg

One Plus Pad

Under de senaste två åren har många tillverkare av Android-smarttelefoner börjat uppmärksamma tabletmarknaden. De flesta av dessa produkter kom dock med Snapdragon 870-chippet. Även om detta är ett välpresterande chip, släpade surfplattorna med denna processor efter iPad. För inte så länge sedan släppte Honor en Dimensity 8100-surfplatta, som gav lite färskt blod till marknaden. Men det verkar som att flaggskeppschippet Dimensity 9000 kommer att vara i rampljuset.

Idag släppte OnePlus sin första surfplatta. De One Plus Pad är packad med Dimensity 9000-chipet. Men OnePlus är för närvarande under kontroll av OPPO. Så det är logiskt att den senare kommer att släppa sin egen modell med denna processor.

En Weibo-tipsare sa att OPPO Pad 2 är på väg. Under huven kommer denna surfplatta att hysa Dimensity 9000. Plus kommer surfplattan att komma med en stor lagringskombination på 12GB+512GB. Prestandan kommer att vara i nivå med flaggskeppsmobiltelefoner.

Dimensitet 9000

Samtidigt är maskinens skärmspecifikationer också mycket iögonfallande. Den kommer att ha en 11-tums 2.8K ultrahög uppdateringsskärm med en upplösning på 2800*2000 pixlar och en 144Hz ultrahög uppdateringsfrekvens. Det viktigaste är att det ska vara en LCD-skärm som är mycket bättre vad gäller ögonskydd. Vissa användare tycker att det ser mjukare ut än OLED, och det är mer ögonvänligt när det används på en stor skärm. De tycker också att OLED generellt är gulaktigt och för tungt. Men det finns fortfarande vissa användare som tycker att LCD inte är lika avancerad som OLED, och dess färg, kontrast, ljusstyrka och andra parametrar är inte lika bra som OLED-skärmar.

Utöver de grundläggande skärmparametrarna kommer OPPO Pad 2 också att stödja Dolby Vision och HDR10+-skärm. Således kommer det att ge en hög bildkvalitet.

Till sist kommer maskinen även att vara utrustad med ett superstort batteri på cirka 9500mAh, som kommer att stödja 67W snabbladdning.

Naturligtvis kommer priset på en sådan surfplatta definitivt inte att vara lågt. Startpriset förväntas vara över 3,500 515 yuan (XNUMX USD).

Totalt
0
aktier
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

relaterade inlägg