Samsung Galaxy S23 Ultra affisch, exempelfoton och unboxing-video

Tidigare idag, whistleblower @Evleaks delade förbeställningskampanjaffischerna för Samsung Galaxy S23-serien. Även om affischen inte avslöjade mycket om handenheten, som vi kan se, använder Galaxy S23 och Galaxy S23+ separata kameraenheter på baksidan. S23:an på bilden är beige medan S23+ är rosa. Men vi vet att var och en av dem kommer att finnas i fyra olika färgalternativ. På utvalda marknader kommer de dessutom att ha fler färgvarianter.

Samsung Galaxy S23 affisch

Den andra reklamaffischen är för Samsung Galaxy S23 Ultra. Det har ingen skillnad jämfört med Galaxy S22 Ultra. Förutom S Pen retas affischen den nya gröna färgen.

Samsung Galaxy S23 Ultra affisch

Förutom affischerna ovan har Ultra-varianten också setts i en unboxing-video. En kort uppackningsvideo av Galaxy S23 Ultra Cotton Flower-varianten visar både lådan och själva telefonen. Baksidan av enheten är vit, medan dess kanter ser ut att vara målade i ljust guld. Enheten har fyra kameror på baksidan och en S Pen-plats i botten. Vi kan också se högtalarna, SIM-kortplatsen, primärmikrofonen och USB Type-C-porten. Det finns en sekundär mikrofon på toppen och ström- och volymknappar till höger.

https://twitter.com/edwards_uh/status/1617333196592484352

Jämfört med Galaxy S22 Ultra verkar Galaxy S23 Ultras skärmkant inte ha uppenbar krökning. Dessutom verkar telefonen ha plattare sidor. Enheten sägs komma i ytterligare tre färger - Phantom Black, Vegetal Green och Misty Lilac.

Under huven kommer den att ha andra generationens Snapdragon 8-processor, 8GB/12GB RAM, 256GB/512GB/1TB lagringsutrymme och ett 5000mAh batteri.

Enligt de tidigare läckorna, Samsung Galaxy S23 Ultra kommer att ha en 200 megapixel huvudkamera med OIS och F1.7 bländare, en 12 megapixel ultravidvinkelkamera, en 10-megapixel telefotokamera med 3x optisk zoom och OIS, och ytterligare 10- megapixel telefotokamera med 10x optisk zoom och OIS. På framsidan kommer telefonen att ha en 12-megapixel selfiekamera som stöder 4K HDR-videoinspelning.

Samsung har officiellt förhandsgranskat Space Zoom-funktionen i de senaste YouTube Shorts. Handenheten stöder 100x zoom, vilket gör det lättare att fånga månen.

Att döma av videon kan Samsung Galaxy S23-serien ha bättre nattfotograferingsmöjligheter, och Nightography-funktionen kan utökas till den främre kameran och videoinspelningsfunktionerna.

Edwards Urbina har delat en uppsättning gatubelysningsfoton. Som vi kan se är S23 Ultras 30X-objektiv lika tydlig som S22 Ultras 20X-objektiv.

https://twitter.com/edwards_uh/status/1617324829002330123?s=61&t=qy3xZgwr-hqQGziK3TTu8A

Lämna en kommentar