Red Magic 8 Pro / Pro+ officiellt släppt

Red Magic 8 Pro och Red Magic 8 Pro+ speltelefoner släpptes tidigare idag. De kämpar mot hela världen. Anledningen är att ingen större tillverkare tror att speltelefoner kommer att ha en stark efterfrågan. Detta är inte bara nästa iteration av serien utan också världens första handenhet i många aspekter.

Red magic 8 pro

De största höjdpunkterna

Båda modellerna har en 6.8-tums flexibel rak skärm med en kamera utanför skärmen. Skärmen är anpassad av Red Magic och BOE. Det är världens första smartphone med rak skärm en underskärmskamera. På grund av det senare har den ett högt 93.7 % skärm-till-kroppsförhållande. Resten av skärmparametrarna inkluderar PWM-dimning + DC-dimning, 120Hz uppdateringsfrekvens, 960Hz beröringssamplingsfrekvens, toppljusstyrka på 1300nit, 10-bitars färgdjup och 100 % DCI-P3 färgomfång.

Jämfört med iPhone 14 Pro har Red Magic 8 Pro ingen smäll på framsidan. Så visningseffekten är mycket bättre i alla scenarier. När du spelar spel kommer det inte att finnas några hål, smällar eller dynamiska öar som blockerar spelskärmen. Dessutom är spelets visningsyta betydligt större än iPhone 14 Pro.

Det handlar dock inte bara om skärmen. Red Magic 8 Pro är utrustad med Qualcomms andra generationens Snapdragon 8 mobil plattform. När det gäller värmeavledning kommer den med ett ICE 11.0 magiskt kylsystem: inbyggd fläkt + helgenom luftkanal, den första VC-vätskekylningen med dubbelpump på isnivå i 3D, grafen under skärmen och upp till 10 lager av värmeavledande material. Tack vare alla dessa kan yttemperaturen på hela maskinen sjunka med 16°C på några sekunder.

Samtidigt kommer serien med en inbyggd Magic GPU egenutvecklad ramstabiliseringsmotor. Den riktar in sig på optimering av frame drop-scener, vilket ger dig en full-frame spelupplevelse under hela processen.

Med kraftfull värmeavledning och utmärkt inställning, i AnTuTu, fick Red Magic 8 Pro 1.34 miljoner poäng. Det är den mest kraftfulla enheten som har dykt upp i denna benchmarkplattform hittills.

Vad annars

Kamerasensorn under skärmen har en upplösning på 16 MP. Det räcker med att ta bra selfies och ge HD-videosamtal. På motsatt sida har telefonerna en 50MP AI trippelkamera.

Dessutom har Red Magic 8 Pro-serien 1115K+1216 ultralinjära stereo dubbelhögtalare: dubbel stängd BOX-struktur stor ljudkavitet, stöd för 96kHz förlustfri ljudkvalitet, ultralåg latens och strömförbrukningen reduceras med 20 %, vilket ger spelare den bästa upplevelsen i Red Magics historia.

Maskinen kommer med branschens snabbaste 520Hz spelaxelnycklar, dubbla X-axellinjärmotorer och 240MHz högfrekvent samtidig HBS+9 antennmatris WiFi.

Den enda skillnaden

Skillnaden mellan Red Magic 8 Pro och Red Magic 8 Pro+ ligger i batteriet och snabbladdningen. Pro använder ett 6000mAh med 80W trådbunden laddning, medan Pro+ använder ett 5000mAh batteri med 165W laddning.

Pris

Prismässigt börjar Red Magic 8 Pro Dark Knight på 3999 yuan ($574), Red Magic 8 Pro Deuterium Front Transparent 12+256GB börjar på 4999 yuan ($718), medan Red Magic 8 Pro+ Dark Night Knight börjar kl. 5199 yuan ($547) och Red Magic 8 Pro+ Deuterium Front Transparent 5399 yuan ($775).

Lämna en kommentar