Red Magic 8 Pro är en riktig e-sporttelefon: Allt du bör veta om den här telefonen

Idag meddelade en Redmi-chef att de skulle släppa Redmi K60-serien den 27 december. Dessutom bekräftade de officiellt de tidiga ryktena eftersom det inte skulle finnas en e-sportversion. Anledningen är att Redmi K60, till exempel, kommer med en konfiguration som är tillräcklig för att slå alla spelsmarttelefoner. I detta avseende sa en Red Magic-talesman att inte alla smartphones kan kallas e-sporttelefoner. Dessutom tillade han att inte alla smartphones kunde överträffa e-sporttelefoner. Nubia tror med andra ord att spelsmarttelefoner fortfarande kommer att ha popularitet, och i den meningen har kommande Red Magic 8 Pro alla chanser att vinna loppet.

Kylningen

Red Magic 8 Pro kommer att spela Snapdragon 8 Gen 2 mobilplattform. Dessutom kommer den att ha ett ICE 11.0 magiskt kylsystem. Den senare kommer att ha interna extremt staplande höghastighetscentrifugalfläktar och tre innovativa värmeavledningsstrukturer. Det kommer också att finnas 3D isnivå dubbelpump VC + helgenom luftkanal + 10 lager av värmeavledningsmaterial som grafen under skärmen.

Red magic 8 pro

Förresten, Red Magic 8 Pro kommer att vara branschens första 3D-is-nivå dubbelpump VC-vätskekylningstelefon, fylld med den största volymen kylande VC i Red Magics historia. Värmeavledningsytan kommer att vara upp till 2068 kubikmillimeter. Jämfört med traditionell VC har värmeledningsförmågan ökat med 100 %.

Red magic 8 pro

Batteriet

Idag, från kampanjaffischerna, fick vi också veta att batterikapaciteten skulle vara 6000mAh. Den kommer att ge 47 timmar lång batteritid. Detta är den bästa uthållighetsprestationen i Red Magics historia. De kan nå sådana resultat på grund av energikuben för prestationsrytmschemaläggning. Det kommer också att stödja 165W Magic Flash-laddning. Enligt företaget tar det bara 14 minuter att ladda helt.

Dessutom har Red Magic också implementerat full-link snabbladdningsskydd, med hjälp av laddningsseparationsteknik för att undvika uppvärmning i ett enda område. Dessutom minskar den temperaturökningen genom parallellkoppling av tre laddningspumpar.

Red magic 8 pro

Skärmen

Vi har tidigare sagt att telefonen kommer att bli världens första flexibla rakskärmstelefon under skärmen. Displayen är gemensamt anpassad med BOE. På grund av kameran utanför skärmen lösningen nådde dess skärmförhållande 93.7%. Skärmen har också ultrasmala kanter. De vänstra och högra gränserna är bara 1.48 mm.

Ljudet

När det gäller ljudeffekter sa företaget att Red Magic 8 Pro-serien har de bästa ljudeffekterna i Red Magics historia. Den kommer med 1115K+1216 ultralinjära dubbelhögtalare i stereo och en stor ljudkammare. Telefonen kommer att ge 96kHz förlustfri ljudkvalitet och 48ms ultralåg latens, samtidigt som strömförbrukningen minskas med 20 %.

Nätverket

En annan viktig egenskap hos alla moderna smartphones är anslutning. Red Magic 8 Pro-serien har branschens snabbaste Wi-Fi, 240MHz högfrekvent samtidig HBS, vilket avsevärt minskar spelförseningar. Den högfrekventa samtidiga flerlänksanslutningstekniken (HBS) kan ytterligare förbättra genomströmningen genom flerlänkskombinationer samtidigt som den stöder högfrekvensband.

I 5GHz-bandet kan HBS multi-link-teknik användas för att kombinera kanaler med en motsvarande bandbredd på upp till 240MHz, med en topphastighet på 3.6Gbps.

Red magic 8 pro

Naturligtvis kan den senaste Wi-Fi 7-tekniken uppnå en 320MHz bandbreddskanal i 6GHz frekvensbandet och nå en topphastighet på 4.3Gbps. Wi-Fi 7-tekniken är dock inte populär än. Dessutom är 6GHz-frekvensbandet tillfälligt otillgängligt i många regioner.

Dessutom använder Red Magic 8 Pro-serien en spelantennmatris med nio antenner + intelligent växling i 4 riktningar. Spelare kommer inte att påverka 5G-signalen oavsett om de håller den horisontellt eller vertikalt under spelet.

Resten

Som en påminnelse har telefonen passerat Tena. Från den senare vet vi att Red Magic 8 Pro-serien har en kroppsstorlek på 163.98×76.35×8.9 mm; batterikapaciteten varierar från modell till modell (5000mAh / 6000mAh); den kommer att väga 228 gram; på framsidan kommer den att bära en 6.8-tums OLED-skärm; den främre kameran kommer att ha en upplösning på 8 megapixlar; på motsatt sida hittar vi en 50-megapixel + 8-megapixel + 2-megapixel kamerakombination.

Vi bör också notera att Red Magic 8 Pro kommer med företagets egenutvecklade Red Core R2-spelchip. Den senare justerar exakt kontrolllänkarna som axeltangenter, vibrationer, beröring och ljudeffekter för att uppnå en multi-i-ett, uppslukande kontrollupplevelse.

Red Magic 8 Pro kommer att debutera den 26 december.

Lämna en kommentar