Red Magic 8 Pro kommer att bli världens första rakskärmstelefon med off-screen kamera

Vi vet att Red Magic 8 Pro kommer att bli det världens första spelsmartphone drivs av Snapdragon 8 Gen 2-chipet. I dag, företaget fortsatte att marknadsföra den här telefonen, säger att det kommer att vara världens första rakskärmssmartphone som kommer med en kamera under skärmen.

Från kampanjteasern kunde vi lära oss att skärmen är gemensamt anpassad med BOE. Den har passerats genom 18 fotomaskprocesser och 42 innovativa produktionsprocesser. I själva verket kunde den uppnå den verkliga fullskärmseffekten utan öppningar och smällar samt ge det mest chockerande förhållandet mellan skärm och kropp och den bästa färgeffekten.

Red magic 8 pro

Dessutom uppgav företaget att Red Magic 8 Pro-serien använder en 90-graders rätvinkelskärm. Med andra ord ger det användarna ett 360-graders brett synfält. Samtidigt har den ett skärm-till-kroppsförhållande på 93.7 %. Skärmen har ultrasmala mikrokanter. De vänstra och högra gränserna är bara 1.48 mm.

Förresten, luren är planerad att komma den 26 december. Den kommer också att ha en transparent version, genom vilken de interna komponenterna i telefonen kan ses. Bland dem kan vi se andra generationens Snapdragon 8-processor.

Tidigare har en Nubia 5G-telefon med en modell NX729J passerat Tena. Vi tror att det är den kommande Red Magic 8 Pro-modellen. TENAA-listan visar också att Red Magic 8 Pro-serien har måtten 163.98×76.35×8.9 mm, en vikt på 228 gram, och använder en 6.8-tums OLED-skärm, som har en upplösning på 1116×2480 och 16 miljoner färgdjup.

Förutom chippet kommer den här handenheten också att ha ett inbyggt 5720mAh / 4900mAh batteri med två körlösningar på 80W och 165W, köra det senaste Android-operativsystemet och komma med en framåtvänd 8-megapixelkamera och en bakmonterad 50 -Megapixel + 8-megapixel + 2-megapixel kamerakombination.

Lämna en kommentar