Red Magic 8 Pro dök upp i TENAA med en full glans

För några dagar sedan, en ny Nubia 5G-modell med modellnummer NX729J gick in i nätverket för industriministeriet och informationsteknologin. Enkelt uttryckt fick en ny Nubia-telefon en TENAA-certifiering. Detta är det sista steget för alla märken som vill släppa en ny smartphone i Kina. Allt antyder Red Magic 8 Pro.

Red magic 8 pro

Idag släppte ministeriet för industri och informationsteknologi det påstådda Red Magic 8 Pro-fotot. Från bilderna kan vi se att den nya maskinen använder en rakskärmslösning. Förresten, dess skärmstorlek är 6.8 tum, och den använder OLED-material. Samtidigt stöder vår protagonist fingeravtryck under skärmen och har en upplösning på 1116*2480 pixlar.

Det är värt att notera att maskinens bakstycke har en transparent design. I själva verket kan vi tydligt se andra generationens Snapdragon 8 Gen 2 flaggskeppschip. Dessutom kan vi se den klassiska värmeavledningsturbinen. Den övergripande designen verkar komma från en sci-fi-film. Ärligt talat, detta är inte den första smarttelefonen med en genomskinlig design. Men på senare tid har allt färre tillverkare använt ett sådant utseende.

Red magic 8 pro

Försäljningsargumentet för den här telefonen är processorn. Men förutom dess legendariskt starka prestanda, är chipet också ihopparat med LPDDR5X-minne och UFS 4.0-lagringsteknologier. Dessutom använder chippet Andreno 740 GPU, som ger ljusspårningsteknik på hårdvarunivå. Med välsignelsen av flaggskeppshårdvara kommer Red Magic 8 Pro att ge en mer extrem spelupplevelse.

När det gäller kameran kommer Red Magic 8 Pro att komma med ett framvänt 8-megapixelobjektiv och en bakre trekameror, inklusive 50-megapixel, 8-megapixel och 2-megapixel linser.

Slutligen har Red Magic 8 Pro-seriens batteri ett nominellt värde på 4900mAh/5720mAh och har två snabbladdningsspecifikationer på 80W och 165W.

Red magic 8 pro

Lämna en kommentar