iPad Pro 2022-linjer avslöjade av Logitech

Apple förväntas lansera minst en ny iPad-modell i år. Och många källor misstänker till och med att iPadOS 16 har försenats så att den kan släppas samtidigt som denna ryktade iPad Pro 2022.

Nu har en ny pålitlig läcka om nya iPad dykt upp i form av en notering på Logitechs hemsida. Upptäcktes först av 9to5mac och togs kort därefter bort från företagets webbplats, listan innehåller två nya iPad Pro 2022 versioner.

iPad Pro 2022 innehåller 2 versioner

Tillverkaren listar två "kommer snart" iPad Pro-modeller som är kompatibla med Crayon Stylus. 11-tums iPad Pro av 4:e generationen och 12.9-tums iPad Pro av 6:e generationen listas uttryckligen här.

iPad Pro 2022 Leaks från Logitech

Det bör noteras att Crayon Digital Pencil är den enda digitala pennan från tredje part som erbjuder samma funktionalitet som Apple Pencil. För detta ändamål kommer Apple och Logitech säkerligen att arbeta nära tillsammans för att tillhandahålla detta kapital.

Detta innebär att Logitech kommer att ha tidig kunskap om Apples planer för framtiden för iPad Pro-serien. Därför är det en av de mest trovärdiga källorna att i förväg avslöja lanseringen av nya produkter från denna serie av surfplattor.

Endast modellnumret nämndes inte. Posten har sedan tagits bort.

Intressant nog har omnämnandet av den nya iPad Pro 2022 redan tagits bort från webbplatsen. Om du går till tjänstemannen Crayon Digital Pencil sida nu kommer du inte längre att hitta något omnämnande av modellerna i fråga.

Apple har ännu inte bekräftat detta, men inofficiell information tyder på att de nya iPadsna bör introduceras nästa månad. Det är möjligt att det blir två Pro-modeller och den 10:e generationen av basplattan. Dessutom kommer iPadOS 16.1 också att släppas nästa månad.

Läs också: Nvidia GeForce RTX 40: Tre nya grafikkort presenteras

Glöm inte att följa oss på vår Facebook och Twitter för att hålla dig alltid medveten om de senaste framstegen, nyheter, uppdateringar, recension och giveaway på smartphones, surfplattor, prylar och mer från framtidens teknikvärld.

Lämna en kommentar