Du kan nu prova Nothing Phone (1) på Heyup Tryout Platform

hej, en community-driven plattform, meddelade sina community-medlemmar att de kommer att släppa en ny Prova-kampanj, med det efterlängtade Inget Telefon (1).

Vad är Heyup?

Plattformen lanserades 2021 och började erbjuda sina medlemmar möjligheten att granska helt ny teknisk utrustning och dela sina recensioner i Heyup-forumen.

Det är första gången Heyup-medlemmar och teknikentusiaster kan registrera sig för att få tillgång till den nyligen lanserade mellanklassenheten, skapad av ex-OnePlus medgrundare Carl Pei.

Testa Nothing-telefonen (1)

Du har nu möjlighet Ingenting Telefon (1) är en ganska polariserande enhet och har definitivt blivit en av 2022 års strålkastare. Det lovar att leverera en mindre bloatware-upplevelse, baserad på Android 12-baserade Nothing OS. Telefonen har en kraftfull Snapdragon 778G+ chipset i hjärtat och ett 4,500 XNUMX mAh batteri, som kan laddas helt på en timme och möjliggör trådlös laddning.

Efter tillkännagivandet och lanseringen fick enheten blandade känslor från tekniska fans. Fans som från början förväntade sig att Pei skulle ta tillbaka flaggskeppsmördarinstinkten från sina OnePlus-dagar, har blivit besvikna över bristen på anslutningsstöd i staterna eller mellanklasspositioneringen. Med detta sagt kan de flesta teknikentusiaster bara berömma det faktum att Nothing Phone (1) sätter sina spår i smartphoneindustrin tack vare dess unika design och användargränssnitt.

Hur man går med

Känner du dig upprymd nu? Nothing Tryout-programmet kommer att innehålla Nothing's Telefon (1) och Öron (1) TWS hörlurar. Teknikentusiaster kan registrera sig för en chans att få enheterna för granskning fram till den 30 augusti. Det kommer att finnas 5 Nothing Phone (1) att köpa och 15 par Nothing Ear (1) TWS-öronsnäckor tillgängliga.

Enligt Heyups pressmeddelande kommer här mer om urvalsprocessen:

För varje testprogram, Hejsan teamet handplockar en eller två av de mest trendiga tekniska produkterna baserat på medlemmarnas feedback. Medlemmar av Heyup Community väljs sedan ut för att testa produkterna och dela sina ärliga recensioner om det på Hejup-forum. Efter varje testprogram samlar Heyup-teamet in åsikter från deltagarna om produkterna och delar feedback bland Heyup Community, teknikentusiaster och varumärken som deltar, för att förmedla kunskap för att förbättra och skapa bättre tekniska produkter.

Lycka till för er som tar chansen. Meddela oss om du har feedback om upplevelsen.

Lämna en kommentar