Är Aohi 40W Dual USB-C snabbladdare värt att köpa?

Även om alla mobiltelefoner stöder dubbla SIM-kort och dubbla standby-läge, för att skilja arbete och liv, väljer många att använda två mobiltelefoner. Om du skaffat två smartphones behöver den alltid två laddare för att få din telefon laddad samtidigt, vilket inte bara är obekvämt att bära utan även tar upp fler uttag, vilket är väldigt besvärligt. Dessutom originalet Laddaren antar sällan designen av en hopfällbar plugg, och det är lätt att repa andra föremål i väskan, vilket är oacceptabelt för de flesta av oss.

Aohi 40W Dubbel USB-C snabbladdare

Nyligen, den Aohi företaget har lanserat en 40W PD-snabbladdningsladdare med dubbla portar, som är utrustad med vikstift, båda portarna stöder snabbladdning, en enda port stöder 40W-utgång och PPS-snabbladdning, dubbla portar stöder 20+20W strömfördelning och dubbla portar Båda stöder snabbladdning, oavsett om det är en Android- eller en Apple-mobiltelefon, kan du få den perfekta snabbladdningseffekten.

Funktioner hos Aohi 40W Dual USB-C snabbladdare

Denna Aohi 40W Dual USB-C snabbladdare har en ultrakompakt, lätt design med vikbara stift för maximal bärbarhet vart du än går och den är perfekt för hemmet, kontoret och resor.

Den drivs av PI-teknik för att helt skydda din anslutna enhet under laddning. Utrustad med en 3-stegs laddningsfunktion kan Aohi 40W Dual USB-C snabbladdare justera uteffekten efter laddningsenhetens kraft, och färgen på indikatorlampan låter dig kontrollera laddningsstatusen med en blick.

Med hjälp av intelligent strömtilldelningsteknik upptäcker och optimerar strömadaptern PD automatiskt strömförsörjningen för att säkerställa att de anslutna enheterna alltid får den bästa laddningen, den kan snabbt ladda två iPhone 13 eller en iPhone 13 och en iPad samtidigt.

Sammantaget kan Aohi 40W Dual USB-C snabbladdare kallas liten och utsökt, och tjockleken på endast 23 mm med vikstift är mycket lätt att bära, vilket eliminerar den obekväma bäringen av vikstift och den krångliga användningen av två laddare. Laddaren stöder fem uppsättningar av växlar med fast spänning på 5V3A, 9V3A, 12V3A, 15V2.67A, 20V2A och en uppsättning med 3.3-11V3A PPS-utgång, som har god kompatibilitet för vanlig snabbladdning av mobiltelefoner.

Behöver du en liten och kraftfull snabbladdare? Klicka här för att besöka Aohis officiella webbplats eller gå till dess Amazon Store att ta en.

Lämna en kommentar