Ugreen presenterar ny 100W GaN-laddare, Nexode

Laddningstekniker har sett enorma förbättringar under det senaste året, med introduktionen av galliumnitridteknik, vilket ger användarna möjlighet att ladda flera enheter med mycket snabb hastighet.

Ugreen, en global ledare inom laddningstillbehör, släppte just sin senaste snabbladdare: Nexode 100W-laddaren, som syftar till att leverera mer kraft och portar med bättre säkerhet på grund av dess användning av galliumnitrid (GaN) integrerade kretsar (IC).

Enligt Ugreens tillkännagivande kommer deras egenutvecklade teknologi kallad Nexode att särskilja sig från andra genom att kombinera GaN-chips och proprietär Ugreen-teknik för att erbjuda dynamisk flexibel laddning. Nexode-laddare är kompakta och kan leverera den exakta mängden ström som en enhet behöver. Dessutom erbjuder GaN-tekniken i Nexode-laddare bättre värmeavledning och mer energieffektivitet jämfört med kiselbaserade laddare.

Nexode 100W GaN-laddaren har fyra portar, tre USB-C och en USB-A. Med fyra portar säljs denna laddare till ett mycket konkurrenskraftigt pris på $79.99 på amason och finns även på Ugreen's officiell butik.

Lämna en kommentar