Lenovo Legion Y700-surfplatta för att stödja 90fps Mode of League Of Legends

Black Shark kommer att dra sig ur nischen för spelsmartphones. Tja, det kommer fortfarande att meddela Black Shark 5 modell. Men efter dess förvärv av Tencent, Black Shark kommer att gå över till att göra VR-utrustning. Generellt sett kommer metaversen att bli vår nästa station. Vi menar att alla stora teknikföretag aktivt förbereder sin utrustning och mjukvara för virtuell verklighet. Men det kommer att ta några år. Innan dess kommer det att finnas ett visst antal kunder som kommer att efterfråga spelsmartphones och inte bara smartphones. I denna mening är Lenovos aktivitet logisk. Det försöker fylla tomrummet och ta en större marknadsandel. Men om dess möjligheter kan vi prata först efter lanseringen av Lenovo Legion Y700-spelplattan och Legion Y90 gaming smartphone.

Lenovo Legion Y700

I går, Lenovo ZUI:s officiella Weibo-kanal publicerade ett riktigt foto och meddelade att den här surfplattan stöder bildhastigheten på 90 fps för "League of Legends". Som standard är den inaktiverad. Men användare kan aktivera det i spelinställningarna.

Lenovo Legion Y700-funktioner

Tabletten Lenovo Legion Y700 är designad för spelanvändning, med en måttlig storlek och drivs av Snapdragon 870-chippet. Dessutom bekräftade olika läckor att den skulle stödja 120fps-läget för "Honor of Kings" och Legion Y700 var stabil på 119.1fps under hela processen, och bildhastigheten var nästan stabil i en rak linje. Samtidigt var flygkroppens högsta yttemperatur endast 36.5 ℃ (rumstemperatur 23 ℃).

Lenovo Legion Y700

Den här produkten kommer också att stödja det ultravida synfältsläget "Honor of Kings" och "League of Legends Mobile Games". De kan ändra bildskärmsförhållandet från 16:10 till 21:10 för att få ett bredare synfält. Samtidigt kan användare justera skärmpositionen, mitten eller luta.

Tidigare, såg vi det riktiga fotot av den kommande Legion Y700-spelplattan. Storleksmässigt liknar den Apple iPad mini 6, men skärmen är större.

Lenovo Legion Y700

Vi har också sett att Legion Y700 använder en mellanram i CNC-metall. Det finns en enda kamera åtföljd av en blixt. Det är värt att notera att det verkar finnas två oberoende axelknappar på sidan av flygkroppen.

Legion Y700 kommer att ha en 8.8-tumsskärm med en upplösning på 2560*1600. Den senare kommer också att stödja en 120Hz hög uppdateringsfrekvens, 240Hz beröringssamplingsfrekvens och har ett 100% DCI-P3 färgomfång.

Surfplattan stöder ljudsystemet JBL, Dolby Vision och Dolby Atmos.

Lämna en kommentar